NAČINI PLAĆANJA

BEZBEDNA ONLAJN KUPOVINA

Na našem sajtu možete platiti na sledeće načine:

  • Plaćanje pouzećem – Plaćanje pune vrednosti (navedene u e-poruci o okončanju narudžbenice), plaća se u dinarima (RSD) direktno dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke.
  • Plaćanje kreditnim i debitnim karticama – Online plaćanje se vrši kreditnom/debitnom karticom (privatnom ili poslovnom) – u bezbednim uslovima. Prihvataju se kreditne i debitne kartice VISA (Classic i Electron) i MASTERCARD (uključujući Maestro, ako imaju CVV2/CVC2 kod). Za ispravno obavljanje transakcije putem Corvus Gatewaya morate dostaviti kod kreditne/debitne kartice (sve brojeve iz 4 grupe sa prednje strane kartice, bez razmaka), datum isteka i utisnuta poslednja 3 broja na poleđini kartice, sa vašim potpisom (ti podaci, u zavisnosti od kartice, ne moraju se nalaziti na njoj).

    ms_acc_opt_70_1x.pngmc_acc_opt_70_1x.pngvisa_pos_fc.pngAMERICAN EXPRESS BLUEBOX.pngdina.pngVer-by-VBM-2c-JPG - Copy.jpgsclogo_68x37 - Copy (2).gif

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

PLAĆANJE NA RATE

Moguće je plaćanje na 12 rata platnim karticama izdatim od Banca Intesa ad Beograd. Vrsta kartica: Master, Visa i Amex.