USLOVI ISPORUKE

 

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču slanjem robe preko kurirske službe.

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije (pri čemu se ne vrši isporuka na teritoriju AP Kosovo i Metohije).

Za sve porudžbine potrošač se, prihvatajući uslove korišćenja, obavezuje da, na ime troškova isporuke plati iznos od 300,00 din sa PDV-om.

Kuriri kompanije D Express pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportno pakovanje značajno oštećeno i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

O vremenu dostave Kupac će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe.

Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana nakon izvršenja porudžbine. Za robu kupljenu preko Internet prodavnice, rok isporuke je do 7 (sedam) radnih dana od dana prijema porudžbine od strane Prodavca.

U periodu popusta i praznika rok isporuke može biti duži od prethodno navedenog. 

Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.